Basketballen op dinsdagavond

Voor oud-spelers, oud-leden of liefhebbers van basketball die gewoon een balletje willen gooien zonder verdere verplichtingen hebben wij de dinsdagavond in de aanbieding in Sporthal De Walvis. Deze training is van 18.30 – 20.00 uur en is in korte tijd uitgegroeid tot een gezellige, sportieve avond waarbij in partijvorm gewoon even lekker gebasketbald kan worden tegen elkaar. Kosten voor een heel seizoen 1 x per week trainen zijn 110 euro. Er is nog genoeg ruimte voor meer spelers, dus meld je ook aan als je zin hebt om ook eens een balletje te gooien. Je mag altijd een paar keer gratis uitproberen. Kom eens vrijblijvend langs op één van de dinsdagen of indien je meer info wilt: secretaris@racingbeverwijk.nl

4 comments

 1. Graag zou mezelf willen aanmelden voor het vrijblijvend basketballen. Door na jaren gebasketbald te hebben en te eindigen op het hoogste niveau is er een stop gekomen door werk. Nu ik verhuist bent naar Beverwijk is mijn liefde voor de sport nog steeds aanwezig en las u bericht op de site van racing. Ik zou graag wat meer informatie willen ontvangen over de speelavond op dinsdag.

  Met vriendelijke groet,

  L.porier

 2. Hoi,

  Het basketbalseizoen is weer begonnen en het lijkt me leuk je op onze trainingsavond te ontmoeten.

  Met vriendelijke groet,

  Terry

 3. Hallo Terry,

  Kan ik dus gewoon op dinsdag naar de Walvis komen om een keer mee te basketballen?

  groetjes linet

 4. Hallo Linet,
  Je bent uiteraard van harte welkom om te komen trainen op de dinsdagavond. Er kan altijd een paar keer worden meegedaan om te kijken of je het leuk vindt.
  De deur van de sporthal is open, er wordt getraind van 18:30 – 20:00 uur op het middelste veld, leuk als je langskomt!

  Mvg
  Edward

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*